Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Muistelmat. Osa 1" by Bob Dylan & Erkki Jukarainen " Book PDF Kindle ePub Free

Muistelmat. Osa 1

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Muistelmat. Osa 1
  • Author : Bob Dylan & Erkki Jukarainen
  • Release Date : January 11, 2016
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1044 KB

Description

Lue Nobelin kirjallisuuspalkinnon 2016 voittaneen lauluntekijÀn tarina!

Bob Dylan kertoo muistelmissaan, kuinka hÀn nousi maailmanmaineeseen ja ajautui umpikujaan, josta selviytyÀkseen hÀnen oli luotava jotakin ennenkuulumatonta.

Bob Dylan saapui peukalokyydillÀ New Yorkiin keskitalvella 1961. Greenwich Villagen hÀmyiset baarit tarjoilivat aluksi vain satunnaisia sÀestyskeikkoja, mutta nuorella Dylanilla oli jo kristallinkirkas visio tulevaisuudestaan. Leppoisten poplaulujen aika olisi pian auttamatta ohi, ja Dylan halusi laulaa sanomalehtien uutisotsikoista ja niihin liittyvistÀ ihmiskohtaloista.
1960-luvun loppupuolella Dylan - "sukupolvensa tuntojen tulkki" ja "messias" - kamppaili median ja palvovan yleisön luomia rooleja vastaan. Legenda oli vieraantunut tÀysin paitsi konserttiyleisöstÀÀn myös kappaleidensa sisÀllöstÀ. Mies itse tunsi olevansa hukassa. HÀnen oli kadottava tai löydettÀvÀ taiteelleen uusi suunta.
Harvoin haastatteluja myöntÀvÀ Bob Dylan nÀyttÀytyy muistelmissaan tavallisena kuolevaisena uransa kriittisimmissÀ vaiheissa. Muistelmien toista osaa ei ole vielÀ kirjoitettu.


Bob Dylan palkittiin vuonna 2016 kirjallisuuden Nobel-palkinnolla "uusien runollisten ilmaisujen luomisesta suureen amerikkalaiseen lauluperinteeseen". Dylan syntyi Robert Allen Zimmerman -nimisenÀ Minnesotan Duluthissa 24. toukokuuta 1941 ja nousi folkmusiikin tÀhdeksi 1960-luvun alkupuolella. Siirtyminen sÀhköiseen kitaraan 1960-luvun jÀlkipuoliskolla koettiin folk-piireissÀ petturuutena, mutta se synnytti monia rockmusiikin klassikoiksi tunnustettuja kappaleita ja levyjÀ. Dylan on jatkanut levyttÀmistÀ ja konsertointia nÀihin pÀiviin asti. HÀn on myös nÀytellyt elokuvissa, ja hÀnen akvarellitaidettaan on esitelty taidenÀyttelyissÀ.


Download Ebook "Muistelmat. Osa 1" PDF ePub Kindle